Poduzetnički rokovnik
Praktični primjeri za razvoj biznisa
Nova publikacija
Sve što želite znati o poduzetništvu, a nemate koga pitati
Publikacije
Praktični primjeri za razvoj biznisa

Centar za edukaciju i obrazovanje Tuzla, objavljuje


JAVNI POZIV

za sudjelovanje na II Sajmu mladih poduzetnika/ca, koji će se održati na Panonskim jezerima u Tuzli, 30.08.2015. godine.

Pozivamo sve mlade koji se bave tradicionalnim zanatima, izrađuju nakit, turističke suvenire ili se bave nekim srodnim zanimanjima, a žele besplatno izlagati i promovisati svoj rad, da se prijave za učešće na Sajmu.

Prijaviti se možete putem sljedećeg obrasca. Broj mjesta je ograničen. Odabrani kandidati će biti obavješteni najkasnije do 27.08.2015. godine.

Odabrani učesnici/ce ne plaćaju kotizaciju. Centra za edukaciju i obrazovanje snosi troškove organizacije, promocije i zakupa prostora za odabrane učesnike/ce. Učesnici/ce će se selektirati na osnovu Odluke o općim kriterijima za odabir kandidata za nekomercijalne usluge i edukacije Centra za edukaciju i obrazovanje. Prijavom potvrđujete da ste upoznati o sadržaju odluke. Za sve informacije i upite, možete se obratiti na e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

PRIJAVA

ODLUKA

Posljednje registrovane firme

Pridružite nam se

USLOVI KORIŠTENJA