Poduzetnički rokovnik
Praktični primjeri za razvoj biznisa
Nova publikacija
Sve što želite znati o poduzetništvu, a nemate koga pitati
Publikacije
Praktični primjeri za razvoj biznisa

Razvoj samostalnog poslovnog poduhvata, ali i njegova promocija nije jednostavan proces.  Bez obzira na to koliko je organizacija  velika ili mala, nova ili dužeg staža, u gradnju branda morate uložiti vrijeme, novac i kreativnost. Zbog toga smo odlučili pomoći organizacijama da se što lakše, jednostavnije i bolje promovišu. I to besplatno!

Krenete li pravim putem, vaš brand može postati prepoznatljiv velikom broju ljudi. Zadovoljni kupci kojima svakodnevno rješavate probleme, te zadovoljavate njihovu tražnju, najbolji su ambasadori vaše organizacije.

Na ovoj stranici imate priliku, besplatno pomovisati svoju organizaciju. Bez obzira da li ste već registrovani, radite nešto kao dopunsku, dodatnu djelatnosti, ili se bavite nekom djelatnošću isključivo iz hobija, pozivamo vas da se registrujete. Ovu bazu shvatite kao vašu vizit katru ili brošuru, alat kroz koji će vas potencijalni kupci i poslovni partneri tražiti.

Cilj nam je povezati  osobe koje vode vlastite poslovne poduhvate, kako bi im pomogli da se što bolje snađu na tržištu, međusobno povežu, te adekvatno promovišu vlastiti biznis. Stvaranjem ove baze podataka, sve zainteresovane ćemo ciljano informisati o grantovima, edukacijama, radionicama, sajmovima, javnim pozivima i slično. Upisom i korištenjem Portala, saglasni ste sa Uslovima korištenja.

Zato krenimo...

Na glavnom meniju kliknite na naziv "Upiši firmu"


Nakon toga, otvoriće vam se prozor, sa tabelom, u koju upisujete osnovne podatke o svojoj organizaciji. Bilo bi dobro da ih upišete sve, jer na taj način će putem pretraživača, veliki broj zainteresovanih osoba saznati za vas i lakše vas pronaći. Ukoliko nemate svoju web stranicu, ovaj dio ostavite prazan. Što se tiče Facebook stranice, nju bi trebali otvoriti. U dijelu "Ukratko o nama", napišite osnovne podatke o djelatnosti, svojim proizvodima i uslugama, navedite kontakte za saradnju i pozovite zainteresovane da vas kontaktiraju. Za bolju prezentaciju, razmislite, na koji način možete pomoći svojim kupcima / klijentima / korisnicima, koji im problem možete riješiti, te zašto da se obrate baš vama.

Dio "Šta je za vas uspjeh?" posvetite svojim motivima zbog kojih ste osnovali svoju organizaciju. Šta je to na što ste ponosni, i zbog čega volite svoj posao?

Posljednja rubrika "Zanimljivost iz vašeg biznisa", rezervisana je za neku interesantnu priču koju želite podijeliti sa drugima. Na primjer: Posebno vas raduje što ste na svom tržištu prvi ponudili zdrave poljoprivredne proizvode sa dostavom na kućna vrata. Ili ste pomogli nekom udruženju da organizuje manifestaciju, čiji ste bili pokrovitelj, te se na taj način predstavili kao društveno odgovorna organizacija. Ili ste u svom kraju prvi realizovali kreativne radionice za djecu? Napišite to...

Kada ste sve završili, kliknite na tipku "Snimi".

Nakon što ste snimili svoje podatke, administrator će pregledati vaš unos, te ga odobriti, ili vas kontaktirati da neke elemente ispravite. Proces pregleda ne traje duže od 24 sata, od momenta unosa. Ukoliko je sve uredno, vaš unos će se pojaviti na linku "Registar firmi", kao i na početnoj stranici www.mojuspjeh.ba, u dijelu "Posljednje registrovane firme".

Sada pretražujte ostale upisane firme, dijelite svoj unos putem društvenih mreža i povezujte se sa ostalim organizacijama. Ukoliko budete željeli da unesete neku izmjenu, ili da potpuno uklonite svoj unos iz baze, obratite nam se na e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Želimo vam puno uspjeha u razvoju vašeg poslovnog poduhvata!

 

 

 

 

Posljednje registrovane firme

Pridružite nam se

USLOVI KORIŠTENJA