Poduzetnički rokovnik
Praktični primjeri za razvoj biznisa
Nova publikacija
Sve što želite znati o poduzetništvu, a nemate koga pitati
Publikacije
Praktični primjeri za razvoj biznisa

Portal Moj uspjeh!, nastao je u sklopu projekta "I ja sam poduzetnik/ca", kojeg realizuje Centar za edukaciju i obrazovanje. Portal je kreiran u dobroj namjeri, da posjetiocima i korisnicima, pruži korištenje tekstualnih, foto, video i audio sadržaja, te omogući razvoj poduzetničkih poduhvata u Bosni i Hercegovini. Svi posjetioci i korisnici imaju pravo na besplatno korištenje sadržaja, ukoliko ne krše Uslove korištenja.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala Moj uspjeh!, prihvatate sve uslove korištenja.

PRAVA I OBAVEZE KORISNIKA 

Upis u bazu podataka je dobrovoljan. Svi korisnici imaju pravo na besplatno korištenje portala Moj uspjeh!, ukoliko poštuju Uslove korištenja. Podaci koji se daju u formi upisivanja firme, su javni. Sve informacije o upisanim firmama, odražavaju stavove, ciljeve i strategije njihovih autora, a ne stavove portala Moj uspjeh!, niti Centra za edukaciju i obrazovanje, kao i partnera i donatora u projektu. Ukoliko se utvrde kršenja pravila, administrator portala zadržava pravo da određene sadržaje obriše bez najave i objašnjenja.

Niti jedan dio portala, ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promoviranje istih.

ODGOVORNOST 

Portal Moj uspjeh! i Centar za edukaciju i obrazovanje, ne prihvataju odgovornost u vezi zloupotrebe sadržaja, kao i posljedica koje mogu nastati usljed korištenja sadržaja i informacija sa portala.

RAD ADMINISTRATORA I MODERATORA

  • Svakom korisniku može biti obrisan sadržaj bez prethodne najave i objašnjenja,
  • Administrator/moderator nije dužan odmah obrisati sadržaje koji su neprimjereni ili krše Uslove korištenja,
  • Administrator/moderator, zadržava pravo promjene Uslova korišenja, u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave, te neće biti odgovoran za eventualne posljedice koje mogu nastati zbog izmjene pravila.

Ovi Uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom smatra se ona koja je trenutno izložena na portalu Moj uspjeh!.

Posljednje registrovane firme

Pridružite nam se

USLOVI KORIŠTENJA