Poduzetnički rokovnik
Praktični primjeri za razvoj biznisa
Nova publikacija
Sve što želite znati o poduzetništvu, a nemate koga pitati
Publikacije
Praktični primjeri za razvoj biznisa

Lista za odobravanje

Moja Selidba
Marijane Gregoran 32
Beograd
Dragica Ćurčić
Prevoz i skladištenje
064/905-9090
Moja Selidba je jedna od najboljih agencija za selidbe Beograd, ali to nije sve. Nudimo Vam pomoć pri selidbi po celoj Srbiji, regionu, a eksperti smo i za internacionalne selidbe. Višegodišnje iskustvo u selidbama stanova, kuća i firmi učinilo nas je majstorima svog zanata. Pored standardnog kamionskog i kombi prevoza, nudimo i usluge pakovanja i specijalnog trasnporta svega što možete da zamislite. Sve što treba da uradite je da nas pozovete ili da zatražite besplatnu procenu selidbe. Ne oklevajte, Vaš novi dom ili kancelarija čeka na Vas!
Ukoliko želite da Vaše stvari budu bezbedno spakovane i transportovane na Vašu novu adresu, najsigurniji način je da angažujete porfesionalce. Pored toga što smo stručnjaci za selidbe Beograd, naš tim pokriva celu Srbiju,region i međunarodne selidbe. Naša agencija zove se Moja Selidba, i nudi Vam sve usluge vezane za selidbu, od pakovanja do specijalnih transporta. Na raspolaganju su Vam kamionski prevoz i kombi selidbe Beograd, Srbija i inostranstvo. I najvažnije od svega, iako vrhunskog kvaliteta, naši servisi su takođe pristupačni. Pozovite nas još danas i postanite jedan od naših mnogih zadovoljnih korisnika.
Ukoliko planirate selidbu, verovatno znate da je pred Vama veliki izazov, koji iziskuje mnogo vremena, truda i organizacije. Iako selidbe Beograd umeju da budu zahtevne, međugradske selidbe i međunarodne selidbe daleko su zahtevnije. Sa većom razdaljinom, povećava se i spisak obaveza koje treba da ispunite kao i dokumentacije koju treba da sakupite. Moja Selidba je agencija za selidbe u Beogradu, Srbiji, regionu i inostranstvu. Bez obzira da li selite stan, kuću ili firmu, našli ste tim koji će Vam pomoći da ovaj proces prođe brzo, efikasno i bez poteškoća. Naši zaposleni imaju višegodišnje iskustvo u selidbama i možete biti sigurni da će spakovati i transportovati Vaše stvari sa najvećom pažnjom i posvećenošću. Zatražite besplatnu procenu Vaše selidbe još danas!

Posljednje registrovane firme

Pridružite nam se

USLOVI KORIŠTENJA