Poduzetnički rokovnik
Praktični primjeri za razvoj biznisa
Nova publikacija
Sve što želite znati o poduzetništvu, a nemate koga pitati
Publikacije
Praktični primjeri za razvoj biznisa

Portal Moj uspjeh!, realizuje se u okviru projekta "I ja sam poduzetnik/ca!". Centar za edukaciju i obrazovanje, kao pokretač i nosilac projekta, od svog osnivanja, radi na razvoju poduzetništva, te pružanju prilike mladim, nezaposlenim, potencijalnim i postojećim poduzetnicima, da steknu znanja i vještine, potrebne za tržište rada, razvoj poslovanja i unapređenje poslovnog ambijenta, prateći savremene trendove na tržištu. 

Projekat „I ja sam poduzetnik/ca“, nudi jedinstven , inovativan i interesantan program  korisnicima. Naime, kroz praktične primjere i realne situacije, pomoći ćemo mladim, nezaposlenim, kao i ženama potencijalnim i postojećim poduzetnicama, da na jednostavan način steknu znanja i vještine osnova poduzetništva, promocije svojih proizvoda, te dobiju besplatan servis za informisanje, umrežavanje i razmjenu iskustava. 

Sveukupni (opći) cilj projekta je ekonomsko i socijalno osnaživanje mladih i žena, te uključivanje i osposobljavanje korisnika, korisnim vještinama i kompetencijama koje su potrebne savremenom tržištu, kroz unapređenje njihovog ličnog i profesionalnog napretka, jačanje poduzetničkih kapaciteta, pružanje informacija i kreiranje poduzetničkog duha.

Zahvaljujemo svima koji su dali doprinos realizaciji ovog projekta, a korisnicima obećavamo da ćemo u narednom periodu raditi na razvoju usluga, kako bi olakšali njihovo poslovanje.

Srdačan pozdrav,

Centar za edukaciju i obrazovanje 

USLOVI KORIŠTENJA